Käännökset:

Käännöksen kohdekieltä äidinkielenään puhuvat kokeneet kääntäjämme kääntävät asiakirjat ja multimediasisällön luotettavasti ja nopeasti yli 50 kielelle. Tarjoamme monipuolisia kielipalveluja sekä kattavat tekstien oikoluku- ja muokkauspalvelut. Lue lisää käännöspalveluistamme.

Lisätietoa

Lokalisointi:

Haluatko puhua samaa kieltä asiakkaidesi kanssa ja huomioida myös kohdekielen tekniset ja kulttuuriset seikat? Tehokkaiden lokalisointityökalujemme ansiosta pystymme muokkaamaan asiakirjasi, ohjelmistosi ja multimediasisältösi sopimaan kohdeyleisölle. Lue lisää lokalisointipalvelustamme

Lisätietoa

Tulkkaus:

Kaikkein kurinalaisin käännöspalvelu. Tarjoamme simultaani- ja konsekutiivitulkkausta yli 50 kielellä. Löydät tapahtumaasi sopivan tulkin osaamisalueidemme mukaisesti. Lue lisää tulkkauspalveluistamme.

Lisätietoa

Pyydä tarjous Saat vastauksen tunnin kuluessa!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Palvelun ja kielen valinta
  2. Tekstin lähettäminen ja yhteystiedot
  • Swepro
  • BNP Paribas
  • Dekra
  • Accerol Mittal
  • UniCredit

Asiakkaat meistä

Tilti Systems -tiimin jäsenet ovat hyvin asiakaskeskeisiä. Olen työskennellyt heidän kanssaan erilaisissa projekteissa eri kielillä (italia, puola, tšekki, hollanti, espanja jne.). Joka kerta he ovat osoittaneet suurta joustavuutta laadukkaiden käännösten toimittamisessa nopeasti ja ajallaan.

Leadership Development Manager
Leadership Development Manager ArcelorMittal Europe

Me itsestämme

Tiltissä työskenteleminen merkitsee mielenkiintoisiin haasteisiin vastaamista, vastuunottoa päätöksenteosta, luovaa ajattelua ja nopeaa reaktiokykyä. Olemme ryhmä nuoria, kansainvälisiä, ystävällisiä ja hauskoja ihmisiä eli todellinen unelmatiimi!

Valerie
Valerie Managing Director Germany