Tekniikka

Tilti aloitti juuri teknisistä käännöksistä vuonna 1999. Menestystarina, jonka loivat pätevät teknisten erikoisalojen kääntäjät. Tarjoamme korkealaatuisia eri toimialojen ammattikäännöksiä, olipa sitten kyse konetekniikasta, autoteollisuudesta, rakennusalasta tai sähkötekniikasta.

Lisätietoa

Lääketiede

Lääketieteen ja farmasian alan käännökset vaativat korkeatasoista erityisosaamista, tarkkuutta, vastuullisuutta ja laatua. Tilti Multilingual on tietoinen lääketieteen alan käännöksille asetetuista kovista vaatimuksista.

Lisätietoa

Tietokoneet ja tietotekniikka

Teknologisten ratkaisujen kääntäminen on haastavaa ja vaatii paljon ymmärrystä ja tietotaitoa, olipa sitten kyse käyttöjärjestelmistä, videopeleistä, verkkosivustoista tai sovelluksista. Kohdemarkkinoille on mukautettava kielellisen sisällön lisäksi käyttöliittymä, grafiikka, komennot, multimediasisällöt sekä vastaavat ohjeet.

Lisätietoa

Talous ja juridiikka

Lisääntynyt globaali verkostoituminen on merkinnyt sitä, että juridiset ja taloudelliset toiminnot täytyy olla saatavilla maiden rajojen yli. Perinteisten englanninkielisten käännösten lisäksi myös uusien kieliparien ja virallisesti vahvistettujen käännösten kysyntä on kasvanut.

Lisätietoa

Pyydä tarjous Saat vastauksen tunnin kuluessa!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Palvelun ja kielen valinta
  2. Tekstin lähettäminen ja yhteystiedot
  • Western Union
  • Minox
  • UniCredit
  • GSK
  • Dekra

Asiakkaat meistä

Tilti on ollut meille luotettava yhteistyökumppani vuodesta 2008 lähtien. Olemme aina voineet luottaa projektien ammattimaiseen toteuttamiseen sekä käännösten organisointiin ja laatuun. Tilti kääntää meille monenlaisia asiakirjoja artikkeleista ja tietolehdistä sertifikaatteihin ja sopimuksiin.

Counsel
Counsel Western Union Financial Services

Me itsestämme

Tiltissä työskenteleminen merkitsee mielenkiintoisiin haasteisiin vastaamista, vastuunottoa päätöksenteosta, luovaa ajattelua ja nopeaa reaktiokykyä. Olemme ryhmä nuoria, kansainvälisiä, ystävällisiä ja hauskoja ihmisiä eli todellinen unelmatiimi!

Valerie
Valerie Managing Director Germany