Tule osaksi menestyvää kansainvälistä yritystä ja Euroopan johtavaa kielipalvelujen tarjoajaa. Maailmanlaajuisessa tiimissämme on yli 3 000 kokenutta erikoisalojen kääntäjää ja kieliasiantuntijaa. Etsimme jatkuvasti uusia motivoituneita työntekijöitä yritykseemme, jotta pystymme palvelemaan jatkuvasti kasvavaa asiakaskuntaamme ja tarjoamaan heille Tilti Multilingualin laajan palveluvalikoiman.

Luotettavien 50 kielen kieli- ja järjestelmäpalvelujen lisäksi tarjoamme keskitetysti graafisia ratkaisuja sekä verkko- ja ohjelmistotuotteita.

Uramahdollisuudet

Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole vapaita tehtäviä.

Huippuluokan palvelu

Osaamisalueitamme ovat tietokone- ja tietotekniikkakäännökset, talous- ja juridiikkakäännökset ja lääketieteen käännökset sekä oikoluku ja editointi ja lokalisointi- ja tulkkauspalvelut. Tiimiimme kuuluu myös kokeneita IT-asiantuntijoita, tarkastajia, laatupäälliköitä, terminologia-asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tällä tavalla pystymme takaamaan asiakkaillemme huippulaadun ja virheettömät tulokset.

Tavoitteenamme ovat korkealaatuiset käännökset, mutta myös sektori- ja yrityskohtaisten erikoistermien osaava käyttäminen. Tästä syystä kääntäjämme puhuvat aina kohdekieltä äidinkielenään, mutta he ovat myös asiantuntijoita omalla alallaan. He kääntävät yli 50 kielelle.

Ajanmukaisuus on yksi perusperiaatteistamme

Modernina ja innovatiivisena palveluyrityksenä olemme kiinnostuneita parantamaan tuotteitamme jatkuvasti. Työskentelemme moderneilla ohjelmilla, jotka terminologian hallinnan lisäksi tukevat kääntäjiämme tietokannan ylläpidossa ja laadunvalvonnassa. Kahden silmäparin periaatteen ja ympärivuorokautisten menettelyjen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille laajoja tekstikäännöksiä tiukalla aikataululla laadun kärsimättä.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1999 ja nykyään olemme yksi Euroopan johtavista kielipalvelujen tarjoajista. Meillä on toimistot Riikassa, Düsseldorfissa, Wienissä ja Lontoossa. Modernina yrityksenä meille on tärkeää hyvä verkosto, ammattitaidon kehittäminen, tehokas yhteistyö ja tulevaisuuteen suuntautuminen.

Työntekijämme ovat Tilti Multilingualin sydän, ja pyrimme takaamaan heille tasapainoisen työympäristön, monipuoliset vastuualueet, houkuttelevat edut ja oikeudenmukaisen korvauksen työstä.

Jatkuvan kasvumme seurauksena etsimme aina päteviä, avaramielisiä ja tiimityöhön sopivia työntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita kielistä.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoimena olevat tehtävämme. Oletko kiinnostunut ja haluaisitko liittyä tiimiimme? Lähetä hakemuksesi ja kaikki tarvittavat asiakirjat sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Odotamme tietoja sinusta!

Pyydä tarjous Saat vastauksen tunnin kuluessa!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Palvelun ja kielen valinta
  2. Tekstin lähettäminen ja yhteystiedot
  • Saint Gobain
  • Western Union
  • Dekra
  • Swepro
  • APP

Lisätietoa aloistamme