Etsitkö ammattitaitoisia erikoisalojen kääntäjiä kääntämään asiakirjoja tai multimediasisältöä toiselle kielelle moitteettomalla laadulla ja yhdenmukaista terminologiaa käyttäen? Tarvitsetko pikakäännöksiä tai ammattilaisen tekemän asiantuntevan ja vahvistetun käännöksen virallisista tai juridisista asiakirjoista? Vai onko tullut jo aika tarjota asiakkaille tuotteiden käyttöoppaat monikielisinä versioina? Me olemme oikea kumppani joka tapauksessa.

Lisäksi tarjoamme myös tekstin editointipalveluja oikoluvusta kaksikieliseen muokkaukseen. Tarkastamme ja oikoluemme tekstinne huolellisesti.

Toteutamme projektinne nopeasti ja sujuvasti riippumatta tilaamastanne palvelusta.

Ammattitaidoilla tehtyjen käännösten hyödyt

Puhut asiakkaiden kanssa samaa kieltä, mikä lisää myyntiä tehokkaasti. Kielet ovat intohimomme ja teemme niistä työvälineen toimintaasi. Toimimme luotettavasti ja käytämme kohdekieltä äidinkielenään puhuvia erikoisalojen kääntäjiä.

Räätälöimme ammattitaitoiset käännöspalvelumme ja kaikki muut palvelumme tarpeisiisi. Tarjoamme seuraavia palveluja:

Laatustandardin mukaiset käännökset

Käännöspalvelumme perustuvat laatustandardien ISO 9001 ja ISO 17001 ohjeistuksiin. Toimimme luotettavasti ”kahden silmäparin periaatteella” ja varmistamme 100-prosenttisen asiakastyytyväisyyden. Kääntämisessä käytämme ammattitaitoisia, kohdekieltä äidinkielenään puhuvia kääntäjiä.

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkostomme koostuu yli 3 000 kokeneesta kääntäjästä, jotka puhuvat kohdekieltä äidinkielenään, ja jotka ovat asiantuntijoita osaamisalueillamme. Kaikki pätevät kieliasiantuntijamme testataan säännöllisesti ja laadunvalvontamme arvioi tekstien laadun. Valitsemme aina parhaat kääntäjät vaatimustesi mukaisesti ja huomioiden käännöksen vaikeustason. Tällä tavalla voimme taata palvelujemme korkean laadun.

Kieliasiantuntijamme työskentelevät luotettavasti ja laadukkaasti Santiago de Chilestä Tokioon. Meillä on aina tarjolla oikea kääntäjä projekteihisi.

Monipuolinen tekninen tietotaito

Käännösprosessin sujuvuuden takaamiseksi käytämme kaikkia yleisesti käytössä olevia lähdeasiakirjojen muotoja ja toimitamme käännökset haluamassasi muodossa. Tarvittaessa kääntäjämme käyttävät tehokkaita käännöstyökaluja (kuten käännösmuistijärjestelmiä Trados, Across, memoQ, Transit) takaamaan korkealaatuiset käännökset. Konekäännöksiä etsit meiltä turhaan. Me toimitamme aina vain kokeneiden asiantuntijoiden tekemiä ammattikäännöksiä.

Käännöksiä yli 50 kielelle

Tarjoamme kohdennettuja ammattialojen käännöksiä yli 50 kielelle. Joukossa on myös vaativia kieliä, kuten kiina, ja oikealta vasemmalle kirjoitettavia kieliä, kuten arabia ja heprea. Käännämme tekstisi luotettavasti ja nopeasti kaikille eurooppalaisille kielille ja maailman nykykielille. Kaikki tekstisi ovat kieliasiantuntijoidemme hoidossa, ja ne käsitellään nopeasti ja moitteettomasti kansainvälisen verkostomme ansiosta.

Haluaisitko puhua asiakkaittesi kieltä ja hyötyä käännösten vaikutuksista? Toteutetaan projektisi yhteistyössä. Kaikkia tietojasi käsitellään tietysti ehdottomalla luottamuksellisuudella.
Jokaisella asiakkaalla on omia vaatimuksiaan ja käännökset ovat erilaisia. Annamme mielellämme maksuttomia neuvoja projekteihisi liittyen.

Pyydä tarjous Saat vastauksen tunnin kuluessa!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Palvelun ja kielen valinta
  2. Tekstin lähettäminen ja yhteystiedot
  • Dekra
  • Thyssen Krupp
  • Orafol
  • GSK
  • APP

Lisätietoa aloistamme