Tilti Multilingual perustettiin vuonna 1999. Tänä päivänä se on yksi Euroopan johtavista kieli- ja lokalisointipalvelujen tarjoajista. Ammattitaitoisten kääntäjien verkostoomme kuuluu yli 3 000 kieliasiantuntijaa Santiago de Chilestä Tokioon. Tämä auttaa meitä toteuttamaan projekteja lyhyessä ajassa ja korkeimmalla mahdollisella laadulla.

Keskitetty palvelumme – osaamista ja laatua

Olemme edustettuina maailmanlaajuisesti. Meillä on käännöstoimistot Düsseldorfissa, Wienissä, Lontoossa ja Riikassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki palvelut keskitetysti alkaen projektin suunnittelusta prosessointiin ja asiakirjojen lopulliseen taittoon. Palveluihimme kuuluvat:

 • Käännökset (asiakirjakäännökset, viralliset käännökset, multimediakäännökset, taitto ja julkaisu, pikakäännökset, erikoisalojen käännökset, muokkaus ja oikoluku, patenttikäännökset, SAP-käännökset, terminologian hallinta)
  Lue lisää käännöspalveluistamme.
 • Lokalisoinnit (verkkokauppakäännökset, SEO-käännökset, ohjelmistolokalisoinnit, verkkosivustojen käännökset)
  Lue lisää lokalisointipalveluistamme.
 • Tulkkaukset (konsekutiivitulkkaus, simultaanitulkkaus)
  Lue lisää tulkkauspalveluistamme.

Kääntäjien ja projektipäälliköiden lisäksi palveluksessamme on kokeneita tulkkeja, editoijia sekä taitto- ja julkaisuasiantuntijoita ja ohjelmoijia. Tällä tavalla pystymme tekemään laaja-alaisen tarjouksen. Ensimmäisinä vuosina perustamisen jälkeen yrityksemme keskittyi pääasiassa teknisiin käännöksiin. Tällä hetkellä tarjoamme monipuolista asiantuntemusta tietotekniikassa ja tekniikassa, taloudessa ja juridiikassa sekä lääketieteessä.

Kohdekieltä äidinkielenään puhuvat asiantuntijat

Kieliasiantuntijamme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään ja heillä on vahva side sen kielellisiin, oikeudellisiin ja sosiaalisiin piirteisiin. Tämän lisäksi he ovat erikoistuneet osaamisalueillemme. Tämän takia voimme taata oikean terminologian ja aihekohtaisen sanaston yhdenmukaisen käytön.

Käytämme käännösprosessissa nykyaikaisia ohjelmistoja ja innovatiivisia työkaluja, jotka tukevat kääntäjiämme terminologian hallinnassa ja laadunvalvonnassa. Takaamme standardien ISO 9001 ja ISO 17100 vaatimusten mukaisen tasaisen laadun.

Keskitetty palvelumme vakuuttaa asiakkaat maailmanlaajuisesti.

Kielipalveluja yli 50 kielellä

Tarjoamme kielipalveluja yli 50 kielellä laajan kääntäjäverkostomme ansiosta. Eurooppalaisten kielten, kuten englannin, ranskan, espanjan, saksan ja italian lisäksi tarjoamme painoteknisesti vaativia kieliä, kuten kiinaa, ja oikealta vasemmalle kirjoitettavia kieliä. Vakuutu itse kielivalikoimastamme.

Tarvitsetko kokeneen kieliasiantuntijan rinnallesi? Käytä silloin yhteyslomaketta tai soita meille suoraan. Projektipäällikkömme antavat mielellään lisätietoa palveluistamme ja ottavat kyselynne ja pyyntönne vastaan.

Pyydä tarjous Saat vastauksen tunnin kuluessa!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 1. Palvelun ja kielen valinta
 2. Tekstin lähettäminen ja yhteystiedot
 • GSK
 • Accerol Mittal
 • Western Union
 • Swepro
 • Minox

Lisätietoa aloistamme