Jatkuvasti kasvava tiimimme koostuu yli 3 000 kokeneesta ja pätevästä erikoisalojen kääntäjästä, oikolukijoista, tulkeista, IT- ja termiasiantuntijoista, projektipäälliköistä ja tarkastajista. Yhdessä me tarjoamme kansainvälisille asiakkaillemme ammattitaitoisia kielipalveluja ja innovatiivisia ja korkeatasoisia ratkaisuja. Tehokas Tilti Multilingualin tiimimme tekee joka päivä käännöksiä hyvällä tietotaidolla maailmanlaajuisesti asiakkaiden menestyksen varmistamiseksi. Olet hyvissä käsissä alkaen projektin hallinnasta sen toteutukseen ja lopulliseen tulokseen.

Kohdekieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät

Kaikki kääntäjämme ovat kohdekieltä äidinkielenään puhuvia, yli 50 kielelle kääntäviä erikoisasiantuntijoita jollakin osaamisalueellamme, jotka ovat tietokoneet ja tietotekniikka, talous ja juridiikka sekä lääketiede. Alakohtaisen terminologian asiantunteva käyttö ja oikeiden termien yhdenmukainen käyttö varmistavat käännösten ehdottoman laadun.

Modernien työkalujen ansiosta saamme yhdistettyä kaikki käännösprosessiin osallistuvat henkilöt, millä varmistamme käännöksen laadun. Asiakirjojen käsittely ei ole riippuvaista sijainnista tai kellonajasta. Käännösmuistijärjestelmät (TMS) ja termitietokannat varmistavat yritys- ja toimialakohtaisen terminologian ja mahdollistavat virheettömän oikeinkirjoituksen, oikeat välimerkit ja mukauttavat tekstien pituudet kohdekielelle.

Projektinhallinta ja laadunvalvonta

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki palvelut samasta paikasta ensimmäisestä yhteydenotosta lopulliseen tulokseen saakka. Takaamme myös asiakastyytyväisyyden. Tilti Multilingual on luotettava kumppani käännöksissä ja asiakirjojen tarkastamisissa, termien varmistamisessa ja loppuvaiheen taittokysymyksissä.

Asiakas on yrityksemme keskipiste. Koordinoimme asiakkaiden yhteistyötä kääntäjien ja termiasiantuntijoiden kanssa asiakkaille nimettyjen projektipäälliköiden kautta. Taustalla toimivat laatupäälliköt, editoijat, oikolukijat ja taittoasiantuntijat antavat käännöksille viimeisen silauksen ja mukauttavat ne kohdekieleen ja kohdevälineisiin ohjeidenne mukaan.

Photo: Johann Urga

Johann Urga

Managing Director United Kingdom

Asiakkaat meistä

Korkealaatuiset käännökset ja luotettava projektituki olivat ykköstavoitteemme, kun etsimme käännöstoimistoa.
Tilti teki meihin välittömästi vaikutuksen. Suosittelemme mielellämme Tiltiä!

Branch Office Head
Branch Office Head Asia Pulp and Paper

Me itsestämme

Tiltissä työskenteleminen merkitsee mielenkiintoisiin haasteisiin vastaamista, vastuunottoa päätöksenteosta, luovaa ajattelua ja nopeaa reaktiokykyä. Olemme ryhmä nuoria, kansainvälisiä, ystävällisiä ja hauskoja ihmisiä eli todellinen unelmatiimi!

Valerie
Valerie Managing Director Germany

Succesful Cooperations

Computer Science & Tech

Computer-Assisted Translation of XML Files

See references

Marketing & Sale

Localization of POS Material in Indesign

See references

Technology

Software Localization for an Online-Shop

See references

Engineering

Translation and Desktop Publishing of Technical Drawings

See references